Proizvodi

Prikazano 1–14 od 153 proizvoda

 • Barska stolica Ali

  Barska stolica Ali proizvod je koji je adekvatan kako za privatne stambene tako i za ugostiteljske prostore. Kombinacija drvene konstrukcije i udobnog sjedišta presvučenog štofom po želji kupca, pravi su izbor za svaki prostor. Visina stolice  i širina sjedišta mogu se raditi u dimenzijama potrebnim kupcu.

 • Barska stolica Kaligaris

  Barska stolica Kaligaris proizvod je karakterističnog dizajna, adekvatan za privatne stambene i za ugostiteljske prostore. Konstrukciju stolice čini kombinacija punog drveta hrasta i udobnog sjedišta presvučenog tekstilom ili eko kožom po želji kupca. Visina stolice može se raditi u dimenzijama potrebnim kupcu. Uz barsku stolicu Kaligaris dostupan je također i barski sto izrađen u kombinaciji punog drveta hrasta i ploče od medijapana.

 • Biblioteka Gaudi

  Biblioteku Gaudi čine karakteristične zaobljene forme kojima se postiže dinamika u prostoru. Same police osim funkcionalne imaju i dekorativnu vrijednost pa mogu postati glavni elemenat koji daje karakter prostoru. Biblioteka se izrađuje po mjeri zidova na koje se ugrađuje.

 • Biblioteka Lej

  Biblioteka Lej izrađuje se u dimenzijama i sa rasporedom polica po potrebama korisnika. Moguće je raditi potpuno otvorene police, te kombinaciju polica i ladica, odnosno zatvorenih diijelova. Najćešće se proizvodi kombinacija natur hrasta i bijelih fronti od izrađenih od medijapana, ali svi dijelovi se mogu izvesti u boji po želji kupca.

  Uz Lej biblioteku je dostupan i niz drugih proizvoda sa kojima se može kombinovati za opremanje čitavog prostora: komode različitih dimenzija i fronti, vitrine, ladičari, ormari i stolovi.

 • Biblioteka Retro

  Funkcionalna biblioteka retro dizajna sa karakterističnim detaljima izrađuje se u dimenzijama i boji po potrebama kupca. Retro biblioteka se proizvodi u nekoliko varijanti: sve otvorene police na razmaku po potrebama korisnika, kombinacija punih zatvorenih dijelova i otvorenih polica, kao i sa vratima sa drvenim okvirom i ispunom od stakla.

  Uz biblioteku je dostupan i niz drugih proizvoda sa kojima se može kombinovati za opremanje čitavog prostora: komode, vitrine, ladičari, ormari i stolovi.

Prikazano 1–14 od 153 proizvoda