O nama

Minalli d.o.o. Sarajevo je BiH firma osnovana 2012.godine u Sarajevu. Bavimo se proizvodnjom i prodajom namještaja po narudžbi. Ponuda salona je koncipirana na ponudi koja pruža mogućnost opremanja kompletnog enterijera na jednom mjestu uz pomoć stručnog osoblja.

Osim prodaje tapaciranog, komadnog i pločastog namještaja rađenog po narudžbi od geflecht-a, punog drveta i MDF-a u Minalli salonu možete naći i dekorativne tkanine, tapete i tepihe poznatih svijetskih brendova.

Budući da je naša proizvodnja bazirana na izradi namještaja po narudžbi salon nudi stručnu podršku kada je riječ o opremanju enterijera ili osmišljavanju pojedinačnih komada namještaja.

Modeli od punog drveta modernog ili tradicionalnog izgleda su u našoj stalnoj ponudi. Kada je riječ o punom drvetu kao materijal možete birati bukvu, hrast, orah ili trešnju.

Savremeni dizajn sve češće kombinuje tradicionalne sa savremenim materijalima – kako bi smo bili u korak sa potrebama tržišta kod nas možete naručiti i takve komade namještaja.

GEFLECHT je materijal koji izgledom podsjeća na ratan. Međutim riječ je o materijalu odnosno pletivu od celuloznih vlakana na žici. Namještaj od ovog materijala namijenjen je isključivo opremanju unutrašnjeg prostora. Ono što ovu vrstu materijala čini posebnom je da gotovo nema ograničenja kada je riječ o oblicima i formama namještaja koje se mogu dobiti njegovim oblikovanjem. Još jedna prednost ovog materijala je mogućnost bojenja.
Geflecht se može kombinovati i sa drugim materijalima kao što su puno drvo, MDF, staklo,…

Fleksibilnost, stručnost i kreativnost pri dizajniranju i izradi namještaja i opremanju enerijera, te kratki rokovi isporuke, usluge montaže i cijene formirane po mjeri BiH potrošača su ono što nas čini drugačijima. Zadovoljan kupac naš je imperativ !